+420 566 440 099    info@svetkadernictvi.cz   Po−pá: 8−18 So: 9−13     Vše o nákupu

Ochrana osobních údajů

Společnost Detail - Hair style s.r.o. se sídlem ve Velkém Meziříčí, Třebíčská 1678/60, PSČ 594 01, CZ, IČO: 29211701 ("Svět kadeřnictví.cz"), provozovatel internetového obchodu www.svetkadernictvi.cz, prohlašuje, že veškeré osobní údaje (dále také "údaje") jsou považovány za přísně důvěrné a je s nimi nakládáno v souladu s platnými zákonnými ustanovení v oblasti ochrany osobních údajů. Jsme registrováni na Úřadě pro ochranu osobních údajů pod číslem 00043348.

Společnost Detail - Hair style s.r.o.  je správcem osobních údajů podle čl. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále "GDPR"). Správce nejmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů.

Osobním údajům a jejich ochraně věnujeme proto náležitou pozornost. V těchto Zásadách zpracování osobních údajů Vás informujeme o tom, jaké osobní údaje shromažďujeme a jakým způsobem je dále používáme.

Osobní údaje a jejich zpracování

Kategorie osobních údajů

Shromažďujeme různé údaje v závislosti na tom, které z našich služeb využíváte.

Pokud u nás nakupujete, shromažďujeme:

Pokud jste registrovaným zákazníkem, shromažďujeme:

Pokud od nás odebíráte marketingové zprávy, shromažďujeme:

Dále zpracováváme tyto osobní údaje:

Účely zpracování osobních údajů

a)    Poskytování služeb a jejich zlepšování:

b)    Ochrana, bezpečnost a řešení sporů: Údaje můžeme zpracovávat také z oprávněného zájmu, který spočívá v zajištění ochrany a bezpečnosti našich systémů a našich zákazníků, k zjišťování a prevenci podvodů, řešení sporů a prosazování našich dohod na základě oprávněného zájmu.

c)    Kamerové záznamy: Detail - Hair style s.r.o. umísťuje do svých prostor kamery z důvodu ochrany oprávněných zájmů společnosti Detail - Hair style s.r.o. Prostory, kde jsou kamery umístěny, jsou označeny upozorněním.

d)    Marketingové nabídky:

e)    Zpracovávání cookies z internetových stránek provozovaných společností Detail - Hair style s.r.o.:

Předání osobních údajů třetím stranám

Vaše osobní údaje budou předány třetím osobám či jinak zprostředkovány pouze tehdy, je-li to nezbytné v rámci plnění kupní smlouvy, na základě oprávněného zájmu, nebo pokud jste s tím předem vyslovili souhlas.

Pokud třetí osoby použijí údaje v rámci jejich oprávněného zájmu, nenese za tato zpracování správce zodpovědnost. Tato zpracování se řídí zásadami zpracování osobních údajů příslušných společností a osob.

Vaši spokojenost s nákupem zjišťujeme prostřednictvím e-mailových dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky, do něhož je náš e-shop zapojen. Ty vám zasíláme pokaždé, když u nás nakoupíte, pokud ve smyslu § 7 odst. 3 zákona č. 480/2004 Sb. o některých službách informační společnosti jejich zasílání neodmítnete. Zpracování osobních údajů pro účely zaslání dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky provádíme na základě našeho oprávněného zájmu, který spočívá ve zjišťování vaší spokojenosti s nákupem u nás. Pro zasílání dotazníků, vyhodnocování vaší zpětné vazby a analýz našeho tržního postavení využíváme zpracovatele, kterým je provozovatel portálů Heureka.cz a Heureka.sk; tomu pro tyto účely můžeme předávat informace o zakoupeném zboží a vaši e-mailovou adresu. Vaše osobní údaje nejsou při zasílání e-mailových dotazníků předány žádné třetí straně pro její vlastní účely. Proti zasílání e-mailových dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky můžete kdykoli vyjádřit námitku odmítnutím dalších dotazníků pomocí odkazu v e-mailu s dotazníkem. V případě vaší námitky vám dotazník nebudeme dále zasílat.

Zákaznický účet a nákup bez registrace

V případě zřízení zákaznického účtu na našich webových stránkách ("registrace"), je účet zabezpečen heslem. V rámci zákaznického účtu získáváte přímý přístup ke svým údajům, včetně jejich editace a můžete takto nahlížet jak do svých údajů o dokončených, tak nedokončených objednávkách a upravovat zasílání newsletteru. Prostřednictvím zákaznického účtu můžete rovněž spravovat své osobní údaje a zasílání newsletteru. Pokud si nepřejete založit pro uskutečnění nákupu zákaznický účet, můžete v našem e-shopu rovněž nakoupit bez registrace, tj. bez zákaznického účtu.

Zabezpečení osobních údajů a doba uchovávání

Zabezpečení osobních údajů

Doba zpracování

Osobní údaje zpracováváme a uchováváme:
V ostatních případech vyplývá doba zpracování z účelu zpracování anebo je dána právními předpisy v oblasti ochrany osobních údajů.

Práva subjektů údajů

Webové stránky

Soubory cookies

Naše stránky používají tzv. cookies, což jsou male textové soubory, které jsou uloženy ve vašem počítači, chytrém telefonu či jiném zařízení a které jsou užívány ve Vašem prohlížeči. Soubory cookies využíváme např. pro:
Některé soubory cookie mohou shromažďovat informace, které jsou následně využity třetími stranami a které např. přímo podporují naše reklamní aktivity (tzv. "cookie třetích stran"). Například informace o kupovaných produktech na našich stránkách mohou být zobrazeny reklamní agenturou v rámci zobrazení a přizpůsobení internetových reklamních bannerů na Vámi zobrazovaných webových stránkách. Podle těchto údajů Vás však nelze identifikovat.

Využití souborů cookies

Cookie lze rozdělit podle jejich funkčnosti na:

Odmítnutí souborů cookies

Nastavení použití souborů cookies je součástí Vašeho internetového prohlížeče. Většina prohlížečů soubory cookies ve výchozím nastavení automaticky přijímá. Soubory cookies lze pomocí Vašeho webového prohlížeče odmítnout nebo omezit je na Vámi vybrané typy.

Kontakt

V případě jakýchkoli dotazů, komentářů a žádostí ohledně těchto Zásadách zpracování osobních údajů nás neváhejte kontaktovat na adrese či zákaznické lince nebo prostřednictvím e-mailové adresy:

Detail - Hair style s.r.o.
Třebíčská 1678/60
59401 Velké Meziříčí
Česká republika

Zákaznický servis: 566 440 099 nebo info@svetkadernictvi.cz

Účinnost

Tyto Zásady ochrany osobních údajů platí od 24.5.2018.


Nejprodávanější

2,- Kč

Pineta do vlasů srdíčko Duko 2019 - 54 mm, hliníková, 1 ks

Skladem 20 a více ks
Přidat do oblíbených
4,- Kč

Pineta do vlasů Duko 2511 - 55 mm, duralová, 1 ks

Skladem 20 a více ks
Přidat do oblíbených
2,- Kč

Pineta do vlasů Duko 851 - 45 mm, niklová, 1 ks

Skladem 20 a více ks
Přidat do oblíbených
-11%
  AKCE do 25.11.
Zobrazit Volume Iron Krepovací kleště na vlasy MINI - 15 cm, černé
349,- Kč 395,- Kč

Volume Iron Krepovací kleště na vlasy MINI - 15 cm, černé

Skladem 10 ks
Přidat do oblíbených
-13%
Zobrazit Loréal Žehlička na vlasy s párou SteamPod 2.0 Retail white
4.850,- Kč 5.590,- Kč  + DOPRAVA ZDARMA 

Loréal Žehlička na vlasy s párou SteamPod 2.0 Retail white

Skladem 7 ks
Přidat do oblíbených
-99%
  Poslední šance
Zobrazit Sponka vlnitá Detail černá 6 cm - 25 ks (bonus)
0,- Kč 28,- Kč

Sponka vlnitá Detail černá 6 cm - 25 ks (bonus)

Skladem 20 a více ks
DÁREK k položce nad 799,- Kč
Přidat do oblíbených
15,- Kč

Pantofle Extra Eko-Higiena z netkané textilie - 1 pár, bílé

Skladem 20 a více ks
Přidat do oblíbených
-19%
Zobrazit Kartáč na drdoly - tupírovací Hairway - 15 x 230 mm
129,- Kč 160,- Kč

Kartáč na drdoly - tupírovací Hairway - 15 x 230 mm

Skladem 20 a více ks
Přidat do oblíbených
-99%
  Poslední šance
Zobrazit Sponka vlnitá Detail černá 3,5 cm - 25ks (bonus)
0,- Kč 27,- Kč

Sponka vlnitá Detail černá 3,5 cm - 25ks (bonus)

Skladem 20 a více ks
DÁREK k položce nad 799,- Kč
Přidat do oblíbených
395,- Kč

Volume Iron Krepovací kleště na vlasy MINI - 15 cm, růžové

Skladem 8 ks
Přidat do oblíbených

Proč nakoupit u nás?

Dárky k objednávkám
K objednávkám rozdáváme dárky.

Doprava ZDARMA
Doprava při nákupu nad 899,- Kč ZDARMA!

Expresní doručení
Zboží skladem doručíme do 24 hodin.

Profesionální poradenství
S výběrem správného zboží Vám poradíme - kontakt.

Ověřeno zákazníky
Spokojenost zákazníků zaručena certifikátem.

100% zákaznický servis
Aktuální informace o stavu objednávky emailem a přes SMS!

Ověřeno zákazníky

Ověřeno zákazníky Kompletní hodnocení
Ověřený zákazník28. 03. 2018
 Vše proběhlo v pořádku a rychle. “ 5.0 z 5
anonym26. 09. 2013
 doporučuji “
PRO:  rozmanitost
 4.5 z 5
Ověřený zákazník18. 11. 2018
PRO:  Velmy vyborni
 5.0 z 5
Jana27. 12. 2012
 Urcite doporucuji, vse probehlo rychlo a perfektne. Komunikace take vyborna. “ 5.0 z 5

Nejnovější články

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.    Další informace